Калин ли е предателят на Борис в "Братя"

Драго се чувства притиснат до стената по време на вечерята с новата приятелка на Лора

Калин ли е предателят на Борис в "Братя" | StandartNews.com

Шефът на отдел “Убийства” е в ступор, когато вижда на записите от охранителните камери, че точно инспектор Йосифов е човекът, имал пряк достъп до вещите на Борис Донков, малко преди той да изчезне. Черкезов внимателно наблюдава шокираната реакция на Калин, когато самият той преглежда записа. Дали най-добрият приятел на Борис е участвал в неговото евентуално покушение и какво ще предприеме началникът му във връзка с нарастващите подозрения?

Драго се чувства притиснат до стената по време на вечерята с новата приятелка на Лора. Бизнесменът с ужас посреща Юлия и усеща капана, в който е поставен. Той не може да прецени, дали бившата му любовница ще стигне до крайност на срещата. Как ще се развият събитията за Драго, какви са плановете на опасната наследница на Опланчик и ще има ли изненадващи последствия от тях?

Изпратен от майка си в ресторанта, да вземе фактури за партито, което подготвят, Симо надушва измамните схеми на управителя Михов. Дали Ива ще приеме насериозно предупреждението му, че в заведението се перат пари и трябва спешно да сменят локацията за тържеството или ще предпочете да си затвори очите за нередностите, за да не провали и следващото си събитие?

Измъчвана от непреодолимо чувство за вина, Снежа моли Калин за откровен разговор. Отчаяната майка търси отговори на въпросите, които я преследват. Тя иска да разбере истината – дали единият й син има участие в мистериозното изчезване на другия. Каква ще е реакцията на инспектора, виждайки майката на Борис толкова срината, ще има ли доблестта да й подаде ръка, или ще я осъди за нейните грешки?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай