Какво подари Том Круз на колегите от „Мисията невъзможна“ 7

Кокосови торти и амфори са изненадите за дамите

Какво подари Том Круз на колегите от „Мисията невъзможна“ 7 | StandartNews.com

Том Круз винаги радва с армагани приятели и колеги от филмите, в които снимат заедно. Подаръците напоследък, естествено, са за екипа на "Мисията невъзможна" 7 - Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кърби, Ребека Фъргюсън, Хейли Атуел, Пом Клементиев. Хейли Атуел, която имаше и романс с Круз, сподели пред People, че след три години и половина в компанията на холивудската звезда, се е убедила, че той е царят на изненадите. За един от рождените си дни тя получава от Том амфора, която филтрира водата. Първо се зачудила, но после се убедила колко полезно е съоръжението. Пом Клементиев пък остава очарована от кокосовите торти, които са дежурни на купоните им според повелята на Круз. 

В момента целият свят гледа първата част на „Мисията невъзможна: Пълна разплата“ и се диви на изумителните каскади, които 61-годишният актьор осъществява с лекотата на младеж. Екшънът е безумен. Този път борбата със злото е срещу изкуствен интелект, който манипулира зли хора. , Лошите са Исей Моралес и Пом Клементиеф, чиято героиня обаче подава ръка на Итън Хънт в крайно фатална ситуация.

В първите минути Захари Бахаров е в руска военна подводница, която експлоадира на морското дъно още преди началните надписи – това е завръзката. Публиката ще очаква да види и Доротея Толева – руската агентка Анастасия, но това никак не е лесно. Няма значение, все трябва да се започне отнякъде.

Круз за първи път беше тайният агент Итън Хънт във филма на Брайън де Палма. Сега смята да приключи поредицата с втората част на "Пълна разплата", която ще излезе през 2024 година. Кристофър Маккуори е режисьор и на двeтe, заснети паралелно по време на пандемията. Така той се нареди достойно до Де Палма, Джон Ву, Джей Джей Ейбрамс, Брад Бърд.  Шестте филма „Мисията невъзможна“ са спечелили досега над 3,5 милиарда,  а "Разпад" бе най-успешният от всички. 

Друг филм на Том Круз, "Топ Гън: Маверик", стана втората най-успешна лента за 2022-ра след "Аватар: Природата на водата" с приходи от над 1 милиард долара. Филмът спечели шест номинации и една награда "Оскар", а Стивън Спилбърг похвали Круз, че собственоръчно е спасил киноиндустрията, връщайки публиката в кината след коронакризата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай