Изпратиха Николай Станчев с любимата му песен

Поклонението се състоя в сградата на Драматичен театър - Пловдив

Изпратиха Николай Станчев с любимата му песен | StandartNews.com

Близки и приятели изпратиха Николай Станчев в последния му път на фона на любимата му песен - "The shape of my heart" на Стинг. Ковчегът му беше отрупан с цветя, а присъстващите не криеха сълзите си от тежката раздяла. Поклонението се състоя в сградата на Драматичен театър - Пловдив. Преди това в църквата "Света Марина" бе извършено опело.

"Ако трябва отново да преживея живота си, искам да премине по същия начин с едно малко условие – с Николай да бяхме се срещнали малко по-рано и да бяхме живели малко повече", през сълзи каза съпругата на големия актьор Ивана Папазова, цитирана от "Марица". Тя изтъкна още, че всички пожелават на нея и на семейството й да бъдат силни и тя не се съмнява, че това ще се случи, защото любовта дава сили. "А ние бяхме и сме обичани", добави Папазова. 

Сред първите, които изказаха съболезнованията си на опечаленото семейство, бяха директорът на Драматичния театър Кръстю Кръстев и Христо Мутафчиев. На поклонението присъстваха още членовете на политическа партия "Съюз за Пловдив", от чиито редици е и Ивана Папазова, както и депутатът Дани Каназирева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай