Иво Танев стана първият "Мистър Дядо"

"Мисис Баба" стана Диана Петрова

Иво Танев стана първият "Мистър Дядо" | StandartNews.com

Шоуменът и автор на "Урок за мъже" Иво Танев стана първият носител на титлата "Мистър Дядо". Това се случи в рамките на 12-ата надпревара за титлата "Мисис Баба", която се проведе в бална зала Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти. За първи път в историята на този конкурс журито определи победителите по изпратени документи и събеседване по телефона.

"Това е положението…. Съобразяваме се със ситуацията, но не нарушаваме традицията да коронясаме победителките. И за първи път си имаме и "Мистър Дядо", каза продуцентът на конкурса Меги Савова.

"Вълнувам се, за мен това е страхотна чест и голяма отговорност", сподели "Мисис Баба" Диана Петрова. Иво Танев пък от своя страна заяви, че откакто има внуче е по-зрял и е щастлив заради силната връзка с детето.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани Ивайла Мацина и Елица Узунова изнесоха мини концерт пред подбраната публика. Водещи на събитието бяха Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай