Иван и Андрей напускат "Сблъсък" след 14 г.

Търсят се нови водещи на шоуто

Иван и Андрей напускат "Сблъсък" след 14 г. | StandartNews.com

София. След близо 750 часа в ефир, 500 серии и над 1200 гости Иван и Андрей напускат емблемата, която самите те създадоха. Изтичат последните телевизионни часове, в които дуото ще води "Сблъсък", обявиха от ТВ7.

Все още не е ясно кои ще са новите водещи на едно от най-дълголетните български предавания - първият брой на "Сблъсък" е излъчен още през 2000 година в несъществуващата вече телевизия "ДЕН". Днес от оригиналния състав и след напускането на Иван и Андрей остават само главният сценарист Мирон Крумов и режисьорът Валентин Буйлиев.

"Сблъсък" е предаването, което даде публичност на култовите герои Боби Турбото, Румен Луканов, Културовед Гъмов от "Култура ми, Янко". Редица красавици добиха слава също от арената на шоуто - Ирен Онтева, Вили Сечкова, Мария Велкова. В дългогодишната история на предаването има два ярки гафа. Една неделна утрин преди повече от 10 години заради проблем в интеркома в студиото екипът и участниците така и не разбират, че са в ефир. Другият гаф е предаване, което поставя болезнената тема "За или против абортите". На 10-ата минута се оказва, че всички участници са на едно и също мнение, и просто млъкват. На водещите се налага да запълнят 40-50 минути ефирно време. От ТВ7 увериха, че шоуто ще продължи с нови лица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай