Италия награди Мария Силвестър

Късометражната лента "Приливът" й донесе първа награда на Международния моден фестивал във Варезе

Италия награди Мария Силвестър | StandartNews.com

Мария Силвестър пожъна страхотен успех в чужбина. Водещата участва в късометражната лента "Приливът" и ролята й донесе първа награда на Международния моден фестивал в италианския град Варезе. 

Продукцията поставя освен катарзиса така и модата в центъра на историята, в която Мария играе жена, която потъва метафорично навътре в себе си, за да се роди нещо ново и истинско, филтрирано през пречистващата водна стихия.

Лентата, която се класира на редица международни фестивали, е заснета на остров Света Анастасия, а водещата е облечена в дълга рокля на Баленсиага, която захвърля, след като се потапя във водите на морето. Самата Мария е истински щастлива от големите успехи на заглавието у нас и в чужбина.

"Ще си позволя да се зарадвам, че хората са оценили това, което направихме", коментира кратко Силвестър в социалните мрежи.

Освен с първата награда на модния фестивал в Италия само преди седмица лентата на режисьора Виктор Антонов се нареди и като основен претендент в друг моден конкурс - La Jolla, който ще се състои през лятото в Сан Диего.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай