Събота,

Игра на котка и мишка в "Св. Анастасия"

От: Агенция Стандарт -
139
Игра на котка и мишка в "Св. Анастасия"
A
A
A

Игра с неясен край ще повлече лекарите в критични ситуации и спасителни ходове. След разговор с Васил сестра Жекова ще вземе нещата в свои ръце като се изправи лично срещу Фотев. Васил от своя страна ще трябва да реши дали е готов да свидетелства срещу най-големия враг на болницата. Дали Магда ще заложи всичко на карта в името на любимия й мъж или ще защити позицията на „Св. Анастасия“, зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00 час по Нова.

Най-щастливият момент за сестра Райкова и доктор Хаджихристев ще бъде помрачен от тежки съмнения и скрити тайни. Двамата ще трябва да намерят път към себе си и да бъдат по-искрени от всякога в името на съвместното им бъдеще. Признанията ще завладеят и доктор Димова, която ще разкрие своята грешна стъпка пред доктор Огнянова. Ситуацията ще ескалира и в операционната, където Димова ще се окаже едновременно герой и виновник за развитието на медицински случай. Един от основните участници в казуса ще се окаже доктор Романова, която ще получи нова информация от Методиев за машинациите на болницата. 

Любовни недоразумения ще се настанят и в новия любовен триъгълник между доктор Грънчарова, Захариев и Врабчев. Някой ще остане сам и разочарован, а друг ще получи нов смисъл в своя живот.

Какво ще се случи между Кая и доктор Хаджихристев? Кого ще избере Поли и дали лекарите ще устоят на външния натиск на Фотев? 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com