Сряда,

Игра на котка и мишка в "Св. Анастасия"

От: Агенция Стандарт -
Игра на котка и мишка в "Св. Анастасия"
A
A
A

Игра с неясен край ще повлече лекарите в критични ситуации и спасителни ходове. След разговор с Васил сестра Жекова ще вземе нещата в свои ръце като се изправи лично срещу Фотев. Васил от своя страна ще трябва да реши дали е готов да свидетелства срещу най-големия враг на болницата. Дали Магда ще заложи всичко на карта в името на любимия й мъж или ще защити позицията на „Св. Анастасия“, зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00 час по Нова.

Най-щастливият момент за сестра Райкова и доктор Хаджихристев ще бъде помрачен от тежки съмнения и скрити тайни. Двамата ще трябва да намерят път към себе си и да бъдат по-искрени от всякога в името на съвместното им бъдеще. Признанията ще завладеят и доктор Димова, която ще разкрие своята грешна стъпка пред доктор Огнянова. Ситуацията ще ескалира и в операционната, където Димова ще се окаже едновременно герой и виновник за развитието на медицински случай. Един от основните участници в казуса ще се окаже доктор Романова, която ще получи нова информация от Методиев за машинациите на болницата. 

Любовни недоразумения ще се настанят и в новия любовен триъгълник между доктор Грънчарова, Захариев и Врабчев. Някой ще остане сам и разочарован, а друг ще получи нов смисъл в своя живот.

Какво ще се случи между Кая и доктор Хаджихристев? Кого ще избере Поли и дали лекарите ще устоят на външния натиск на Фотев? 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички