Голяма новина в "All Inclusive"

Предколедната магия вече завладява снежната ваканция на нашите герои

Голяма новина в "All Inclusive" | StandartNews.com

Предколедната магия вече завладява снежната ваканция на героите в “All Inclusive”. В новия епизод на семейната комедия Бъдни вечер чука на вратата, а празничната вечеря ще провокира Чобанови и Сиромашки да признаят дълго премълчавани истини. Дали семействата най-накрая ще разкрият причината за конфликта, довел до разрива в отношенията им и каква е голямата новина на вечерта, която изцяло ще промени събитията по празниците?

Междувременно Христо (Ненчо Балабанов) с нетърпение се включва в коледната томбола със солидна награда, осигурена от хотела и с малко хитрост пробва да увеличи максимално своите шансове за победа. Но какво е намислил той и дали ще реализира плановете си, въпреки провокациите на дебнещото го на всяка крачка хлапе Денис (Симеон Ангелов), което е подготвило поредната пакост, за да обърка сметките му?

Евдокия (Нели Монеджикова) е възмутена от избухналата ревност на Пламен (Любен Кънев) и дори я счита за обидна. Тя е убедена, че дъщеря й Елена (София Маринкова) не заслужава такова отношение и нейният зет трябва да се научи да се владее повече. Затова кани конкурента му Явор (Юлиян Малинов) да им гостува на трапезата за Бъдни вечер. Ще се съгласи ли ски инструкторът, за да бъде отново близо до старата си любов, или събитията ще го изненадат в тази сложна и непредвидима ситуация?

Останали сами по празниците, Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) са напълно свободни за приключения. Мислите и на двамата обаче все се въртят около привлекателната дама от Банско, която срещнаха случайно – Калина (Рада Кайрякова). Те са впечатлени от топлия глас на певицата и нейния чар, но не смеят да си признаят един пред друг. Емил подлага на тест искреността на своя приятел с комични провокации, но Парушев се опитва всячески да прикрие симпатиите си. Дали ще успее или щурата надпревара между ергените тепърва предстои?

„Вече трети сезон живеем и работим заедно. Това е прекрасно, защото това ни превръща в едно малко семейство. Приятно ни е, че споделяме малките преживявания извън сериала и ги вплитаме в преживяванията на героите. Така по-лесно се получават нещата. В работата, често се налага да преглътнем егото си. Всички сме различни, всеки със своя характер и своето отношение към ситуацията. Мисля, че трябва да се отнасяме с разбиране един към друг“, споделя Монеджикова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай