Голяма драма със Зуека

Актьорът и художник има проблеми с измамници

Голяма драма със Зуека | StandartNews.com

Фалшив профил с името на Васил Василев-Зуека се появи в Инстаграм и изпраща съобщения до фенове и приятели на актьора.

Ментето е пълно със снимки на картините на Зуека, очевидно откраднати от реалния му профил. За измамния профил алармира самият творец в официалния си и единствен профил. Василев все още не е отговорил на запитване на "Телеграф", дали има повече информация за измамниците.

"Това е фалшив. Много прилича на моя, но не съм аз. А този човек има наглостта да изпраща лични съобщения от мое име!", пише Зуека, който в Инстаграм е zouek_art. Справка показа, че нелегитимният профил е със същия никнейм, но накрая има още една долна черта.

Под публикацията на актьора заваляха коментари на фенове, че са получили съобщения от ментето, след което, разбира се, са го докладвали.

Както е направил и самият Васил. "И аз получих съобщение от фалшив профил. Дори не ползва главни букви и препинателни знаци", пише потребител на име stoianova764, а Зуека отговаря: "Видях... Изпратиха ми снимка с неговото съобщение". Васил Василев алармира и че измамниците изискват лични данни от потребителите вероятно с цел измама и ги предупреждава да не ги предоставят с лека ръка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай