Голям актьор разплака България със спомен за Ламбо

Той можеше да обича с цялото си сърце, каза Дарин Ангелов

Голям актьор разплака България със спомен за Ламбо | StandartNews.com

Стефан Данаилов беше преди всичко приятел. Стараеше се да бъде приятел с нас, за да може да ни научи, преди да бъдем актьори, да бъдем хора, разказа актьорът Дарин Ангелов в студиото на Нова телевизия. Преди два дни се навършиха 81 години от рождението на големия български актьор, с когото България се прости през 2019 г.

"Учеше ни как да живеем и успоредно с това на тънкостите на театралната професия. Цяло богатство е, че бяхме при него. Той можеше да обича с цялото си сърце и тази любов се връщаше към него", уточни Ангелов.

Според него личност като Стефан Данаилов ужасно много липсва на България.

"Той беше специален човек, изпратен с мисия. Стефан Данилов е една магия. С всички роли, които е изиграл, той е доказал кой е и какво може. Най-голямото му постижение са студентите. Ние да се чувстваме като едно семейство, е нещо важно, което той прилагаше".

"Стефан Данаилов не издигаше фаворити", каза актьорът Владислав Карамфилов.

По думите му той  е бил човекът, който е показвал как се върви през тръните в живота, без те да се махат от пътя.

Според актрисата Ива Папазова Стефан Данаилов е имал умението да кара хората да не се взимат толкова насериозно.

"Такава съвкупност от качества събрани в един артист няма да се повтори. Повод е България днес да празнува, че такъв човек се е родил в страната", каза Папазова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
lonexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи