Понеделник,

Георги търси истината в „Ягодова луна“

От: Агенция Стандарт -
104
Георги търси истината в „Ягодова луна“
A
A
A

Изненадващо опровержение на написаната от Ирина (Рая Пеева) статия ще донесе удовлетворение на Георги (Александър Сано), Любо (Асен Блатечки) и Светла (Стефка Янорова) в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ на 21 април от 22:00 часа по Нова телевизия. Пламъкът справедливост ще дойде от неочакван свидетел, който ще се обърне към редакцията на онлайн изданието, в което работи амбициозната журналистка.

Междувременно Георги, воден от желанието си да открие истината, започва собствено разследване на пожара, натъквайки се на неочаквана улика. Големият въпрос е каква нередност, провокирала пожара, ще му подскаже тя и защо това ще върне мислите му към съмненията за смъртта на баща му Димитър.

Рая (Радина Боршош) и Ангел (Христо Мутафчиев) убеждават Любо да приеме поканата за обяд. Както всички очакват, Боян ще се държи отлично, поднасяйки отново извиненията си към младото момиче и баща й със скъп подарък.

Един от най-тайнствените персонажи в „Ягодова луна“ – Цвета (Невена Бозукова) отново ще опита да стигне до Ангел и да поиска дължимото. След поредния отказ на бизнесмена, въпреки заплахите от нейна страна, тя ще бъде принудена да смени тактиката и да направи нов план за действие.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички