ГДБОП атакува бизнеса на Филип Карамитев в "Братя"

Анонимен сигнал вдига на крак отдел „Наркотици“

ГДБОП атакува бизнеса на Филип Карамитев в "Братя" | StandartNews.com

Анонимен сигнал вдига на крак отдел „Наркотици“ в ГДБОП. Антимафиотите се насочват към един от складовете на интернационалната компания „Кара Ботаникс“, собственост на крупния бизнесмен Филип Карамитев. Според източника, на адреса има действаща нарко лаборатория, а халето разполага и с въоръжена охрана. Кой е подателят на информацията и какво ще открият следователите на място? Ще се оправдае ли целта на полицейската спецакцията и какви ще бъдат последствията от нея?

Лора е доволна от своя избор на рекламна агенция, обслужваща „Кара Ботаникс“ – решение, което нейният шеф лично я упълномощи да вземе сама. Стартирайки съвместните проекти по тази линия с агенцията на Ива, тя се чувства в свои води и е ентусиазирана да реализира своите интересни идеи. Няколко неща само я смущават в работата й за голямата корпорация, но кои са те и има ли основание да се тревожи?

Между Симо и Поли сякаш се заражда приятелство. И двамата имат общи интереси и сходни разбирания за живота. Те споделят все повече един с друг и често прекарват време заедно. И двамата, обаче, ги е страх, да не би да развалят тези приятни мигове, ако си позволят да ги превърнат в обикновен флирт. Затова се пазят от прерастване на приятелството им в нещо повече. Но Поли е напълно озадачена от средата, в която се движи Симо в момента. Какви съвети ще му даде, посещавайки случайно и за кратко залата на Денис заедно с него?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай