Феновете в шок! Тъжна новина от Ози Озбърн

Какво е здравето на великия музикант

Феновете в шок! Тъжна новина от Ози Озбърн | StandartNews.com

Ози Озбърн от Black Sabbath разкри, че е останал "почти осакатен" след многобройните операции на гръбнака, при които лекарите са открили тумор на гръбначния му стълб.

Озбърн разчиташе на бастуна си и на червенокоса дама, която му помагаше да се придвижи по-лесно. Той пристигна в Лос Анджелис във вторник, за да присъства на частна прожекция на филма "Наполеон", в който участва Хоакин Финикс, съобщи Daily Mail. 

Озбърн се подпираше и не се държеше стабилно на краката си, след като разкри как "равновесието му е нарушено" след ужасяващия инцидент с четириколка през 2003 г. Музикантът напомни наскоро, че през 2019 г. е претърпял операция, заради тежко нараняване. Той заяви, че интервенцията не е била успешна.  

Тази седмица музикантът даде интервю, в което коментира здравословното си състояние. “Не се страхувам от смъртта, тъй като не искам да продължавам с това дълго мизерно съществуване, но в мен все още има много живот", каза Озбърн пред Rolling Stone UK.  

Озбърн - който е диагностициран с болестта на Паркинсон през 2003 г. - разкри, че лекарите са открили тумор в гръбначния му стълб по време на четвъртата операция на гърба му след падане през 2019 г.  

"Харесва ми идеята, че ако имаш неизлечимо заболяване, можеш да сложиш край на агонията в Швейцария. Видях как баща ми умира от рак”, разказва Озбърн пред Rolling Stone UK.

"Наскоро казах на жена ми, че съм пушил джойнт, а тя отвърна: "Защо го правиш”, споделя музикантът. Шарън ми каза, че пушенето ще ме убие, а аз и отвърнах, че в най-добрия случай ми остават 10 години живот, а когато си по-възрастен, времето набира скорост, коментира той.  

Разказвайки повече за поредицата от операции, които е претърпял след падането си през 2019 г., Озбърн признава: "Това наистина ме повали. Втората операция се обърка драстично и на практика ме осакати.” 

"Мислех, че след втората и третата операция  ще се оправя, но при последната ми сложиха специално устройство в гръбнака. Откриха тумор в един от прешлените, така че се наложи нова интервенция. Процесът е тежък, а равновесието ми е нарушено”, споделя 64-годишният рокаджия от Black Sabbath, пише "Вести". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай