Вторник,

Ето кога раздават наградите "Еми"

От: Агенция Стандарт -
190
Ето кога раздават наградите "Еми"
A
A
A

Наградите "Еми" за изключителни телевизионни постижения ще бъдат раздадени на 19 септември и ще бъдат излъчени на живо от телевизия CBS.

От телевизионния канал и Академията за телевизионно изкуство и наука, която присъжда отличията, оповестиха също, че 73-тата церемония за водещите телевизионни награди ще бъда стриймвана на живо или при поискване в платформата Paramount+, която стартира днес.

Водещият, продуцентите и мястото на провеждане на церемонията за отличията ще бъдат оповестени по-късно, пише БТА. От 2008-а наградното шоу се организираше в театър "Microsoft" в Лос Анджелис.

Миналогодишното шоу с водещ Джими Кимъл беше излъчено от ABC и представляваше микс от присъствено и виртуално събитие. Кимъл предаваше на живо от центъра "Стейпълс" в Лос Анджелис, докато повечето номинирани и връчващи отличия се появяваха дистанционно заради коронавирусната пандемия.

Форматът беше използван и за раздадените преди броени дни награди "Златен глобус", церемонията за които за първи път се състоя на двете крайбрежия на САЩ.

Миналогодишните награди "Еми", на които доминира комедийната поредица "Шитс Крийк", отбелязаха рекордно ниска гледаемост - едва 6,4 милиона зрители.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com