EON Видеотека - синоним на персонализирано филмово изживяване

EON Видеотеката на Vivacom е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който помага на потребителите да открият любимите си заглавия спрямо предходни гледания

EON Видеотека - синоним на персонализирано филмово изживяване | StandartNews.com

Христина Борисова, старши мениджър Мултимедия и Дигитални услуги във Vivacom, разкри в интервю за „ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ“ на nixanbal.com предимствата на EON Видеотека. Тя сподели как с помощта на вградения изкуствен интелект успяват да превърнат гледането на филми и сериали в едно наистина персонализирано изживяване.

„За нас наистина е важно всеки един от нашите клиенти да получи достъп до най-подходящото за него съдържание“, споделя Борисова.

В последните години стрийминг платформите предлагат богато разнообразие от продукции. То обаче превръща намирането на подходящо съдържание в истинско предизвикателство. Затова в EON Видеотеката на Vivacom е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който помага на потребителите да открият любимите си заглавия спрямо предходни гледания.

„Той се адаптира към настроението и поведението на клиента и на база неговите предпочитания и предишни гледания, успява да предложи изключително персонализирано съдържание за всеки зрител”, коментира мениджърът Мултимедия и Дигитални услуги в телекома.

Христина Борисова разказа и за една добре позната функционалност на потребителите в стрийминг платформите – пропускане на интрото.

„Нашите клиенти вече имат пълната свобода да пропускат интрото при гледането на сериали. Видеотеката ни е изключително подходяща за любителите на binge watching-а или тези, които обичат да гледат епизод след епизод, и прекарват дъждовните неделни дни в гледане на сериали“.

Само за изминалата година потребителите са гледали висококачествено съдържание навсякъде и по всяко време от над 1 000 000 устройства.

Ние искаме нашите клиенти да се насладят максимално на заглавията, които предлагаме. Затова и непрекъснато работим по усъвършенстването и обновяването на самата Видеотека“, обобщава Борисова.

Цялото интервю можете да видите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай