Джони Деп става крал

Карибският пират облича дантелите на Луи XV

Джони Деп става крал | StandartNews.com

Джони Деп най-после диша спокойно – кинаджията получи първата си роля след процеса за домашно насилие срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, който завърши с присъда в негова полза. Във филма на Нетфликс с работно заглавие "Жана ди Бари" той ще играе френския крал Луи XV, управлявал през XVIII век. Ще му партнират Майвен льо Беско, която влиза в роклите на последната „официална любовница“ на монарха, „високият рус мъж с черната обувка“ Пиер Ришар и Ноеми Лвовски. Майвен льо Беско и режисьор на филма.

Пред Джони Деп има и други възможности. Според "Express" той може би отново ще се присъедини към франчайза "Карибски пирати". Морското приключение започна за него през 2003-та, още в самото начало на сагата за капитан Джак Спароу. Въпреки че много от героите, свързани с историите - включително Орландо Блум и Кира Найтли - напуснаха поредицата, Джони Деп винаги е бил основна фигура в сюжета. Докато не беше уволнен през 2018 година. Според публикацията, след като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от "Дисни" са му предложили огромна сума, за да поеме отново Джак Спароу и да вдъхне живот на замрелия оттогава франчайз.

Но според показанията на Джони Деп може би няма достатъчно количество финикийски знаци, които да го върнат на кораба. При разпита на един от адвокатите на Хърд - Бен Ротенборн, Деп е попитан дали нещо може да промени решението му да се превъплъти отново в ролята си в "Карибски пирати", на което актьорът отговаря с "не".

По време на делото „Джони Деп срещу Амбър Хърд“ двама свидетели твърдяха, че предполагаемото насилие не е било причината актьорът да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният директор на "Дисни" Тина Нюман отговори с категорично "не", когато беше попитана дали статията е повлияла за отстраняването на Деп не само от "Пиратите", но и от всяка друга продукция на компанията. Според бившия агент на Деп той е бил освободен от няколко проекта заради закъсненията си на снимачната площадка. Каквато и да е истината, феновете очакват капитан Спароу да се завърне на палубата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай