Джаро се завръща по море

Екшънът започва с взривове на плажно парти

Джаро се завръща по море | StandartNews.com

Жив е той, жив е! Джаро без съмнение ще радва почитателите си и в четвъртия сезон на "Под прикритие". Героят на Михаил Билалов със сигурност е оцелял, потвърдиха продуцентите. И ще се завърне от чужбина по море. Вероятно както подобава на топ мафиот, Джаро си е отдъхнал някъде на Карибите, за да си събере мислите и да реши какво да прави с предалите го бивши другари. Поне за това загатва безгрижното борсалино, с което Билалов е уловен в кадър.

Със сигурност и Иво е оцелял след престрелката в последния епизод на трети сезон.

Снимките на култовия екшън стартираха край яхтената марина на Св. Влас преди дни. Камерата ще се върти по Черноморието още седмица. Ще има кадри и на пристанището в Бургас, където ще се взривяват яхти. След това екипът ще се пренесе в София и в чужбина, издадоха продуцентите на сериала. 150 души взеха участие в една от първите масовки, която уж е плажно парти. Ще има много експлозии и екшън, обещават от екипа.

На снимачната площадка са и ченгето под прикритие Ивайло Захариев, Миленита, Мариан Вълев, Киро Ефремов и Владо Пенев. Техните персонажи ще движат действието с пълна сила, но ще има и много нови лица, които се пазят в супер тайна. Най-голямата загадка е коя ще бъде щерката на Джаро - Ния Туджарова, но е сигурно, че ролята е поверена на професионална актриса, и то от известните. Тя също ще се появи тези дни на морето.

Режисьор на първи епизод ще бъде Димитър Митовски. Той дирижира и първи епизод от първи сезон. Оператор ще бъде Радослав Гочев. Снимките на новия сезон по план ще продължат няколко месеца. Датата на излъчване не е ясна, но от БНТ обещават да я кажат скоро.

Престрелки, преследвания по суша и вода, наркотици, убийства, нелегални сделки са залегнали в сценария на четвъртото издание на екшъна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай