Драматични събития след големия пожар в "Братя"

Лора е сразена, когато научава за пожара във ветеринарната клиника

Драматични събития след големия пожар в "Братя" | StandartNews.com

Лора е сразена, когато научава за пожара във ветеринарната клиника, където двете със Снежа укриват Борис и нелегално го лекуват. Убедена, че драматичният инцидент не е обикновена случайност, тя настоява да потърсят помощта на Калин – неговият най-добър приятел. Какво ще покаже разследването, дали ще открият останки от Борис и какво ще предприемат оттук нататък?

Денис се старае да възвърне лидерската си позиция в бизнеса, от който се беше оттеглил за известно време. Това се оказва нелека задача, но неговите приближени твърдо стоят зад гърба му. Новоприетият в групата MMA-боец Александър Акарди (Сандо) също се опитва да се докаже пред Топал като опитен и лоялен партньор и дава идеи за разширяване на влиянието, по които лично е работил, докато е живял в Италия. Но една неочаквана среща изцяло изважда от равновесие Денис и го хвърля в огромни съмнения и тежка депресия. Каква е причината и възможно ли е да излезе от опасния си вътрешен срив?

Заради своите впечатляващи компютърни умения Симо се превръща в ключов играч в екипа на Радо Андреев, който му поверява разработката на специален апликейшън за онлайн търговия с наркотици. Радо е много доволен от работата на Симо, но момчето все по-дълбокото затъва в схемите на престъпния свят, а липсата на контакт с родителите му и все по-отдалечаващата се от него Вики, учеща в чужбина, го правят още по-самотен и отчаян. Ще успее ли да се откъсне от вредното влияние, или то ще го завлече още по-далече, в неподозирани дори от самия него посоки?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай