Дони препитва малките големи надежди

Десетки невръстни претенденти за шоуто се явиха на кастинга във Враца

Дони препитва малките големи надежди | StandartNews.com

Враца. Дони даде старт на кастинга за най-новото шоу на Нова ТВ – „Големите надежди", който започна от Враца. Така падна дълго пазената тайна, кой ще е музикален продуцент на формата. Пред звездата и останалия екип стои отговорната задача да открият най-талантливите пеещи деца на България.

„Щастливи сме, че Дони прие поканата да бъде част от предаването. Разчитаме на неговия дългогодишен опит не само като музикант, изпълнител и композитор, но и като професионалист с отличен нюх към таланта", сподели Магърдич Халваджиян, продуцент на шоуто.

Обхванати от сценична треска десетки малки претенденти се явиха на прослушванията във Враца. Сред тях бяха както местни музикални дарования, така и от други градове на Северозапада - Монтана, Видин, Мездра, а също и от Ботевград. Придружени от развълнуваните си родители, малчуганите се представиха с по две изпълнения – едно на български и едно на чужд език, за да докажат, че заслужават да излязат на голямата сцена.

След Враца, следващият град, който ще посрещне, кастингите на „Големите надежди" е Велико Търново – на 27 януари, когато старата столица ще защити музикалните си традиции. След тях прослушванията ще продължат в Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни - от 3 до 5 февруари.

Шоуто „Големите надежди" ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант. Продуцент на „Големите надежди" е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай