Събота,

Димитър Маринов готви още изненади

От: Агенция Стандарт -
110
Димитър Маринов готви още изненади
A
A
A

Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, след като стана ясно, че той отива на финала на „Като две капки вода“ заедно с Фики, Дара и JJ. Така българинът в Холивуд, който остана в родината по време на пандемията, направи прецедент в шоуто. Актьорът разказа за решението си в ефира на Нова телевизия.

„В моя живот, още като малък в България, много малко хора ми дадоха шанса и пътя, които исках да имам. Обстоятелствата бяха други и много млади творци страдат точно от това – да им се даде тази възможност. Отивайки в САЩ, работейки и живеейки съвсем сам, дойде един момент, в който си казах: „Добре, защо го правя всичко това?“ Тогава се създаде в мен това усещане, че ако ти правиш нещо в живота си и ако то няма смисъл да помогне на някой друг, да се осъществи мечтата на някой друг, след като твоята мечта вече се е осъществила или е на път – тогава няма смисъл“, категоричен е актьорът.

Маринов определи участието си в „Като две капки вода“ като уникално. Той заяви, че готви още една изненада за финала на шоуто на 18 май.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com