Защо Маги е на финала на Капките

Джанаварова се присъединява за финала към Фики, Дара и JJ

Защо Маги е на финала на Капките | StandartNews.com

Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, след като стана ясно, че отива на финала на „Като две капки вода“ заедно с Фики, Дара и JJ. Така българинът в Холивуд, който остана в родината по време на пандемията, направи прецедент в шоуто.

„Най-важното в живота е да дадеш път на тези, които идват след теб. Затова нека вместо мен да продължи следващият в класацията“, мотивира се Маринов, който се превъплъти в Борис Христов и пя акапелно на църковно-славянски.

А веднага след него беше Маги, която пък спечели стотното издание на шоуто на 11 май, изпълнявайки „Притури се планината“ на голямата Стефка Съботинова. На финала на 18 май тя ще се състезава с хит на Уитни Хюстън. Дара ще излезе с „Вървят ли двама“ на Мария Нейкова, Фики – с култовото „Хелоу“ на Лайънъл Ричи, JJ – с „Куийн“.

Юбилейното издание на „Капките“ стана историческо и със съвместното изпълнение на Галя и Миро – 12 години след последния концерт на техния дует „Каризма“. Сега те се направиха на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта в „Брилянтин“. Васил Найденов също излезе да подкрепи Фики - за финалните фрази на великата му песен „Сбогом, моя любов“.

Димитър Рачков изстреля поредна серия маймунджилъци – от показването на гащите и корема до традиционните задявки с арменската пестеливост на Маги Халваджиян и вечните обещания да отиде при Слави Трифонов. За първи път от средата на март насам предаването премина пред публика в залата.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай