Дичо и Васил Чергов с нов видеоклип

Дичо и Васил Чергов с нов видеоклип | StandartNews.com

София. Дичо и участникът във втория сезон на музикалното шоу „Гласът на България" Васил Чергов заснеха видеоклип на парчето си „Emotion of love". Видеото впечатлява със свежи цветове, които създават купонджийско настроение и ефектна анимация.

Двамата музиканти се запознават на концерт преди повече от година и след като установяват пълен синхрон в творчеството си, решават да направят съвместен проект.

Васил Чергов стигна до финала на музикалното предаване, бил е пианист, а за някои от парчетата и вокал, на групите „Обратен ефект" и „Портокал". Още преди да се запознае с Дичо, Чергов измислил мелодия, която е точно за гласа на популярния изпълнител и това парче ще стане част от бъдещия им цялостен съвместен проект.

Музиката на „Emotion of love" е дело на Васил Чергов, текстът е на Гаро и Дичо, а аранжиментът – на Чергов, Милко Михайлов и Дичо.

Oператор и режисьор на видеоклипа е Владимир Балканов; асистент - Павел Здравков; фотограф - Гергана Иванова; грим и прически - Марио Костовски; модел – Лилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай