Понеделник,

Денис Топал засне видеоклип за песен от "Братя" /Видео/

От: Агенция Стандарт -
670
Денис Топал засне видеоклип за песен от "Братя" /Видео/
A
A
A

Владимир Михайлов, Михаела Михайлова – цигулка, вокали, укулеле и Юрий Божинов – бас, които са част от група REWIND! гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да разкажат повече за песените в новия си албум и за предстоящите си професионални планове.

„Част от кадрите в новия видеоклип на песента „Сякаш съм там“, прозвучала в сериала „Братя“, са заснети от екипа на криминалната поредица, а другите също са оттам, но бекстейдж. Разходих Миша и Юрий из снимачната площадка“, споделя актьорът и певец Владимир Михайлов, познат на зрителите в ролята на боса на мафията Денис Топал.

„Надяваме се скоро да имаме наш концерт. Вероятно догодина. Също догодина, на 14 януари ще участваме с Михаела в един концерт, който е в памет на Димо от група P.I.F. Юрий, който също беше басист на P.I.F. преди време, също ще бъде с нас. Каня всички да дойдат, защото ще бъде много емоционално събитие. Каня всички и на нашия концерт, където ще представим всички песни от нашия албум. Той е във всички платформи и се казва Corners“, разкрива Владимир Михайлов.

„С Владо свирим от може би 20 години. Участвам съм в много негови проекти и го познавам повече като музикант, а не като актьор. Моите родители са открили, че имам някакъв талант и се занимавам с музика цял живот“, споделя Юрий Божинов.

„Миналата година работихме много, за да създадем албума в две версии – на български и на английски. Сумарно записахме около 22 парчета. Всички те са свободни за слушане във всички дигитални платформи и всеки, който желае, може да си ги изтегли и изслуша“, разказва Михаела Михайлова.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com