Денис Топал влиза в капан в "Братя"

Поли забелязва все по-съмнителни случки и събития в ежедневието на Симеон

Денис Топал влиза в капан в "Братя" | StandartNews.com

Свръх секретната информация, получена през Никсън, че се готви убийството на Топал, смущава хората на Денис. Те от доста време планират среща с известен полски бизнесмен, който тъкмо е пристигнал в България. Топал разчита на поляка за важна сделка и новината, че, може би, точно той е замесен в евентуалното покушение, обърква плановете му. Без да знае, че предупреждението идва от Лора, Денис обмисля възможните ходове, защото не е сигурен в истинността на този слух. Какво ще предприеме, за да се подсигури, но и да не изпусне сделката и дали информацията за капана ще се окаже вярна?

Поли забелязва все по-съмнителни случки и събития в ежедневието на Симеон. В открит разговор с него, тя признава съмненията си и настоява да изяснят недоизказаните неща между тях. Симо е готов да обещае повече искреност, но дали ще оправдае гласуваното му доверие и в състояние ли е да признае, в какво се е забъркал, покрай групировката на Топал, без да изгуби новата си приятелка?

Лора е на тръни при получаване на следващата поръчка за един от важните партньори на Карамитев. Изпратена на дипломатически прием, тя трябва да изпълни стриктно своята задача и още веднъж да докаже лоялността си към компанията. Каква е новата й мисия, ще успее ли с нея и какво ще й донесе това?

По следите на обръча от фирми за пране на пари около бизнеса на „Арол Холдинг“, антимафиотите продължават по следата, водеща към малка столична галерия. Там се продават семпли картини срещу огромни суми и редовно се организират пищни събития с впечатляващи хонорари за екипа. Какво ще научат следователите от собственичката на галерията и има ли основание за подозренията им, че бизнесът с изкуство може да бъде пералня за мръсни пари от наркотици?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай