Неделя,

Денис Топал разплита опасни игри в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
131
Денис Топал разплита опасни игри в "Братя"
A
A
A

Денис Топал и неговата групировка са по следите на подозрително появилата се на пазара „синя муха“. След разкритието, че материалът само наподобява тяхната стока, но в него липсват няколко важни съставки, той е още по-озадачен. Очевидно не става въпрос за кражба от складовете им, а за изготвяне на сходна рецепта. Положението се усложнява, когато младият асистент химик, помагал в приготвянето на дрогата, внезапно изчезва. Зачестяват и обезпокоителните сигнали, че разпадналата се мрежа на покойния наркобос Райков, отново се активира. Какво се е случило с химика на Топал, съществува ли реална атака срещу бизнеса на Арол Холдинг и от къде може да идва тя? Или пък става въпрос за изненадващо предателство отвътре, но има ли връзка между всички тези странни събития – предстои да разберем.

Лора продължава да си търси работа – това е най-важното, което й е нужно в момента, за да спре да мисли за миналото и да опита да премине по-силна през тежката ситуация. Твърдо е решена да не пада духом, а да продължи напред. Но за колкото и отворени позиции да кандидатства, тя не получава обратна връзка от никъде, което постепенно я обезсърчава. Нейните приятелки Ива и Мая се стараят да я подкрепят в този труден момент, като я съветват да излиза, да се вижда с хора и да не губи вяра, че след всеки тъмен период, изгрява и слънце. Ще има ли най-накрая светлина в тунела за Лора, или съдбата й е приготвила още изпитания?

Професионалният тандем Калин Йосифов и Димитър Черкезов е на път да се разпадне, защото и двамата, по свои индивидуални причини, искат да напуснат отдел „Убийства“ колкото е възможно по-скоро. Причините на Митко са чисто лични – той не издържа да работи повече, рамо до рамо, с бившия на своята любима. Черкезов не се чувства добре да гледа колегата си в очите и да го лъже, докато тайно живее с жена му Ива. А Калин изцяло е изгубил смисъла на работата си в отдела, където беше постъпил с единствената цел да участва от първо лице в разследването на случая с изчезването на Борис Донков – най-добрият му приятел. Ще постигнат ли двамата колеги желаното и каква шокираща изненада ги очаква?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички