Денис с нов бизнес в "Братя"

В дома на Лора започват да се случват странни неща

Денис с нов бизнес в "Братя" | StandartNews.com

Замразил участието си на нарко пазара, Денис продължава да действа по своя нов план да излезе на светло и да изчисти всичките си компании от тъмните схеми, в които се беше забъркал. Заявеното намерение, обаче, е свързано със спешна необходимост да трансформира не само дейностите си, а и натрупания от преди капитал. Към какво ново начинание ще се насочи, кого ще ангажира в него и дали това може да се превърне в работеща формула за рестарт на неговата бизнес империя на чисто?

Балистичната експертиза от куршума в главата на убития руски мафиот Фьодор Опланчик излиза и отвежда следователите от отдел „Убийства“ по нови следи. Ще успеят ли Калин и Жана да открият бившия собственик на оръжието, за да разберат поне малко за неговия купувач?

В дома на Лора започват да се случват странни неща. Драго се опитва да й вдъхне кураж и да изгони завинаги страховете и вината, които тя носи в душата си. Дали мистериозните случайности са плод на внушение и свръх емоционалност, или някой наистина си прави зловещи шеги?

След скандала в агенцията на Ива, двете с Мая са пред морална дилема – да кажат ли на тяхната клиентка истината за отвратителната постъпка на нейния годеник, или да премълчат, за да не се намесват в чуждите лични отношения. Кой ще надделее с мнението си, как ще постъпят и има ли бъдеще единственият им засега проект, след големия фал?

Снежа е твърдо убедена, че след цялата история на братята с Лора и особено след изчезването на Борис, Драго би трябвало да стои далеч от жената, която е първопричината за войната между тях. Майката е дълбоко възмутена, че вместо това, Драго е осигурил на Лора комфорт и се грижи за нея. Снежа е решена на всяка цена да се срещне с бременната жена, но какъв е планът й и дали ще постигне успех?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай