Денис поема огромен риск заради Лора в "Братя"

С всеки изминал ден в ареста, Лора е обзета от по-дълбока депресия

Денис поема огромен риск заради Лора в "Братя" | StandartNews.com

Опитвайки да освободи любимата си жена от следствения арест, Денис е принуден да търси висшестоящи държавни служители, които имат достатъчно власт, за да въздействат върху хода на досъдебното производство срещу Лора. Бизнесменът е наясно, че безплатен обяд няма и осъзнава, че условията, поставени от прокурор Тинчев са много тежки, а мръсната поръчка, с която той го натоварва, може да му коства дори живота. Но Денис е готов да опита, защото най-важното за него е свободата на жената, която от години обича. За изпълнение на задачата, обаче, е нужно да влезе в контакт с извънредно опасен човек, от когото може да се очаква абсолютно всичко. Хората на Топал се заемат с издирването му и подготвят сложен план за действие, който поставя в огромен риск цялата им група. Наясно ли е Денис с какъв човек се забърква и какво всъщност ще му коства поетият ангажимент?

С всеки изминал ден в ареста, Лора е обзета от по-дълбока депресия. Противоречивите чувства на вина, страх, самота, надежда и отчаяние постепенно я съсипват. В разговор с адвоката си тя се ужасява от вариантите за изход от ситуацията, защото при най-неблагоприятно развитие на съдебния процес, Лора е заплашена от дълги години затвор за извършеното престъпление. А при възможно най-доброто стечение на обстоятелствата, делото за доказване на вината й при липсва на мотив и свидетели ще продължи минимум 5 години, които тя ще прекара в ареста. Ужасът я завладява напълно и Лора обмисля да си признае вината, което да доведе до намаляване на присъдата. Какво решение ще вземе отчаяната жена?

Алаксандър Акарди също се намира в критично положение. Приел да съдейства на полицията, за да се спаси от затвора, той изпитва огромни угризения, че се налага да снася информация на ГДБОП срещу брат си. Инспектор Йосифов го притиска и манипулира, за да има по-голям шанс да залови Топал, но му поставя и друга странична задача, свързана със Симо. Какво ще изиска следователят и дали Сандо ще може да изпълни мисията?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай