Денис ожесточено търси предател сред хората си в "Братя"

оли се чувства малко по-спокойна психически, след като признава пред Симо зависимостта си

Денис ожесточено търси предател сред хората си в "Братя" | StandartNews.com

Забелязал скрити полицейски части, наблюдаващи акцията във влаковата композиция за кражбата на афганистанския хероин, Денис реагира светкавично. Маскиран, той лично се намесва в операцията и с риск за живота си я придвижва към успешен за него завършек. Наркотикът е прибран на сигурно място, за да чака следващите инструкции на корумпирания прокурор, но най-тежкият въпрос за Топал остава нерешен. Откъде полицията има толкова точна информация за нападението, защо от ГДБОП са предпочели да останат само в ролята на наблюдатели и кой всъщност е предателят в групировката му? Денис изпада в ярост и ожесточено търси човека, през когото изтича секретна информация. Какво е намислил, за да намери отговора?

За спецполицаите равносметката след акцията на жп гарата е не по-малко болезнена. Началникът  Жеков не е на себе си от яд заради поредния провал на отдел „Наркотици“ и съжалява за гласуваното им доверие. Инспектор Йосифов е длъжен да поеме отговорност за необяснимата реакция на полицията, в следствие на която, без да се намеси, ГДБОП допуска опасна престрелка между две мафиотски групировки, заедно с изчезването на около 400 килограма хероин. Калин опитва да защити позицията си, но разбира, че това е недостатъчно и е готов да даде смело обещание пред Жеков. Как смята да действа в създалата се ситуация и до какви крайни мерки ще прибегне?

Поли се чувства малко по-спокойна психически, след като признава пред Симо зависимостта си, а той, вместо да я осъди, й обещава своята пълна подкрепа. Но момичето трудно издържа последствията от влиянието на дрогата и не успява сама да овладее абстиненцията с всички нейни страшни симптоми. Още по-трудно се оказва положението, в което тя сама се поставя пред баща си заради факта, че скрива истината за наркотиците. Лъжата постепенно влошава не само отношението на Черкезов към Симеон, ами създава също и постоянни конфликти между баща и дъщеря у дома. Поли се чувства безсилна да намери решение, но нейният любим е убеден, че може да оправи нещата. Как Симо възнамерява да въздейства върху Черкезов и дали планът му ще проработи?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай