Дарина запозна гаджето със Слай

Красавецът Джулио Берути е нонстоп с любимата си

Дарина запозна гаджето със Слай  | StandartNews.com

Родната бизнес дама Дарина Павлова, която преди време по мистериозен начин се сближи със Силвестър Сталоун и компания, започна да пуска фотоси от срещата с "Непобедимите".

Дарина публикува във фейсбук снимка, на която тя е със Слай и гаджето си - 29-годишния италианец Джулио Берути. Освен като особено близък на Павлова хубавецът е познат на родните зрители и като Антонио от сериала "Дъщерята на Елиза". "Дарина и Джулио са неразделни. Той е от онези мъже, които обичат да имат властна дама до себе си, връзката им е много страстна", издаде източник, близък до двойката.

Междувременно в Twitter кеч легендата Хълк Хоган обяви, че сценарият на четвъртата част вече напредва и опцията да покаже мускули редом до Слай е повече от сигурна. "Непобедимите 3" излиза на голям екран през август 2014 г. А самият Силвестър Сталоун вчера излетя за Санкт Петербург, където ще представи своя изложба.

В същото време, небезизвестната актриса от филми за възрастни Джена Джеймисън има сериозни ментални проблеми. За това алармира бившият й мъж Тито Ортиз в студиото на Лари Кинг. Блондинката се появи наскоро в напълно отнесено състояние в телевизионно интервю, в което изглеждаше като жена, нуждаеща се от психиатрична помощ.

"Тя страда от шизофрения. Така е от пет години", призна екссъпругът й. Ортиз заяви също, че Джена не е виждала собствените си деца от доста дълго време и не се интересува от тях. Той призова всичките й приятели да й помогнат, за да я убедят да потърси специалист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай