Четири булки ухажват "Мистър България"

Криси Димитрова и компания дефилираха с Диан Христов в Албена

Четири булки ухажват "Мистър България" | StandartNews.com

София. Кристина Димитрова, Джина Стоева, Ивена и Теодора се наконтиха като булки, за да ухажват "Мистър България" Диан Христов в Албена. Техният етюд беше част от шоуто в афиша на поредната Модна фиеста в курорта. 13-то издание стартира с певиците, нагласени в облеклата на дизайнера Стоян Радичев. Диан, по-известен като младия двойник от последния клип на легендарния Емил Димитров, дефилира в стилен черен костюм, решен в коприна и органза от Мариана Папаличева. Диан събра погледите на всички и когато мина облечен с моделите на Иван Иванов. След като двамата направиха няколко успешни фотосесии в Кейптаун, Малта, Кипър, Барселона, Ню Йорк, Лас Вегас и Маями, сега заформиха поредната в Албена.

Акцент в един от купоните край басейна на "Фламинго" пък беше акцията на "Мистър Менхънт" Али Алиев - той намаза татуировката на дупето на Джина Стоева с антицелулитен гел.

Криси Димитрова, която беше хваната в крачка и с един от най-сексапилните мъже на фиестата - Благовест Анев, избиран няколко години за The best model на България, стана модел и на Катя Генева. Облеклата на стилистката са вдъхновени от Италия и нейната ренесансова и средиземноморска романтика. При роклите са застъпени две тенденции - изчистен или А-образен силует. Дизайнерката използва комбинации на различни материи - мрежа и коприна, памук и дантела. Точки и райета чудесно се съчетават с тюлове и шевици. Палитрата е изключително силна като внушение. Катя от "Ритон" и Марги Хранова са фенки на фешън хрумки, подписани от Катя.

В Албена ще дефилира и фаталната "Мисис България" Бояна Йорданова, бивша съпруга на вече бившия кмет на Варна Кирил Йорданов. Дамата е лице на колекцията, сътворена от Пламен Йорданов, Даниела и Уляна Бондарчук.
По улиците на комплекса се появиха още пожарникари, алпинисти и звезди от малкия екран. Христина Драганова от ТV7, която чете прогнозата за времето, беше понесена от двама юнаци с титлата "Мистър България". Тяхната екипировка от противогази, каски и куп гумени аксесоари беше повече от атрактивна. Те влязоха в ролята на пожарникари и потушиха не само бунтовете на нежния фронт, но и тези на сцената край басейните. Топмоделки изкушиха зрителите по клинове във всички цветове на дъгата - от пясъчно златно до огнено червено. Не оставиха на заден план и чорапите, които бяха фини като паяжина и с разделител като рибарска мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай