БГ звезди осъмнаха в "Хасиенда"

Васко Найденов даде старта на сезона в култовия клуб на плажа в Лозенец

БГ звезди осъмнаха в "Хасиенда" | StandartNews.com

Бурас. Съзвездие от български артисти, певци, бизнесмени и политици изпратиха слънцето и посрещнаха изгрева на брега на морето край Лозенец в петък срещу събота. Поводът, разбира се, не беше Джулая, а официалното откриване на култовия клуб "Хасиенда" на южния плаж в курортното селище.

"Къртицата" Кирил Ефремов и съпругата му, актрисата Теодора Духовникова, туристическият бос Стефан Шарлопов бяха сред отбраните гости на къщата край плажа. Андрей от "Сблъсък" също се появи във весела компания, придружаван от чаровна непозната в светските среди дама.

Вокалисткатът на Ice Cream Елена Брусарска беше във вихъра на купона заедно със съпругата на единия от собствениците на заведението Димитър Шалявски - Янина. Кметовете на Царево Георги Лапчев и на Лозенец Мария Василева също уважиха откриването на "Хасиенда Бийч Клуб" за това лято. Васко Найденов беше гвоздеят на вечерта и първият от специалните гости на "Хасиенда", които всяка вечер ще се грижат за доброто настроение в заведението край плажа. Идеята ни е това да не е просто бар или клуб, искаме не само да привличаме клиенти, а да посрещаме гости и да създаваме нови приятели, разказа Димитър Шалявски.

Всяка вечер в "Хасиенда" това лято ще е специална. Само след три дни - на 11 юли, специални гости ще са Криско, 110 кила, Графа, Ъпсурт и още от най-актуалните бг изпълнители в момента. Понеделниците ще са посветени на караокето, което ще е под вещото ръководство на най-добрите водещи за 2012 г. Игор и Иван. Любо Киров, Диана Експер и Ice Cream също ще пеят на живо в клуба на южния плаж на Лозенец.

Подаряват гигантско пиано на морето

Десетметрова скулптура на пиано ще се извисява на брега на Лозенец. Металната конструкция ще бъде изкована в Перник и е подарък от "Хасиенда" за всички жители и гости на морското градче. Скулптурата "Музика над водата" е дело на Кольо Карамфилов и Стефан Божилов. Тя е част от цялостната ни идея да подарим на хората едно ново изживяване, коментира собственикът на "Хасиенда" Димитър Шалявски. Освен хубавата музика той обещава на всички гости на клуба и само отбрани напитки. Специално място във винения лист заемат "Пагане" и "Инсоло" на "Вила Любимец"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай