„Беновска пита" започва акция „Пощенски плик"

„Беновска пита" започва акция „Пощенски плик"  | StandartNews.com

„Беновска пита" започва акция „Пощенски плик" за избора на новия държавен глава. Защото, г-н Плевнелиев, ме е срам ,че физиономията Ви е на пощенски плик на ЕС, а Вас не Ви ли е срам от Вас?

Днес Канал 3 и Радио К2 започваме в ефир връчване на пощенски пликове с ликовете на политици, а в сряда ще го направим и в МС, и в НС, за да запитаме политиците: "# КОЙ ще е Президент след Плевнелиев? И ликът му ще се „мъдри" ли за антибългарска политика на пощенски плик на ЕС?", се казва в съобщение на медията.

И още: „ЕП отпечата пощенски плик с лика на президента Росен Плевнелиев."- тази велика новина беше разпространена от пресцентъра на Плевнелиев .Това ,че ще пращаме любовни и делови писма из Европа, САЩ и света в пликове с лика на „скъпия" ни президент Плевнелиев беше апотеоз на инфото как антируската реч и други умотворения на същия „обединител на нацията" /както сам се титулува милият ни ,на залез президент Плевнелиев/ била отразена по световните медии... Няма да Ви губя времето кои са „световните" медии,отразили речовития ни Плевнелиев, а по-осведомените ще се сетят ,че и мишок да беше говорил от трибуната на ЕП, все щеше да има по едно изречение тук-там...
Мен ме хвана срам, като четях това информационно умотворение. Не знам за Вас, уважаеми сънародници, избиратели на политиците в България.
Плевнелиев беше избран през 2011-та, на втори тур. На пресконференцията след първия му неуспешен тур му зададох няколко прости въпроса. Ако Плевнелиев беше политик със заряд, щеше да ми даде няколко простички отговора и щеше твърдо ,с няколко мъжки действия, за да влезе с летящ старт в политиката. Уви...
Сега СЕМ ме съди ,че съм попитала Плевнелиев и Радан Кънев кои са хомосексуалните и наркозависимите в политиката...Била съм нарушила правата им... А, аз, просто, им казах ,че е хубаво да знаем „кой кой" е ,без да ги съдим – може да ги подкрепим, може и не. Наше право по Конституция е да знаем, не ли? Клаус Воверайт, прекрасният кмет на Берлин, предварително каза ,че е хомо и пак го избраха,нали помните?
Днес питам, с цялото ми уважение към бившето момче Роско, с цялото ми съчувствие и разбиране към бащата и съпруга Росен , с цялото ми отвратщение към политиката на Росен Плевнелиев ,на когото 3 пъти исках оставката: „Г-н Плевнелиев, не Ви ли е срам от Вас?"
Аз съм Беновска и с болка ще продължавам да питам политиците и избирателите:"Кой и на какво основание иска и може да управлява България?"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай