Бате Енчо и Албена Михова ще участват в Dancing Stars

Бате Енчо и Албена Михова ще участват в Dancing Stars | StandartNews.com

София. Актьорът и любимец на много деца бате Енчо, познат на телевизионните зрители от предаването "Кой е по-по-най", ще участва във формата на Нова Dancing Stars. Toва съобщиха от телевизията и разкриха, че с него ще се съревновава актрисата Албена Михова. След като блесна с гласовите си възможности в предаването "Като две капки вода", усмихнатата русокоска ще се докаже и на танцувалния подиум.

 

"Албена може да пее, да разсмива, а сега ще трябва да облече и роклята за ча-ча-ча или валс и да завладее сцената на Dancing Stars", пишат от телевизията. От своя страна Албена споделя, че винаги е искала да се научи да танцува и няма търпение да започне шоуто.

 

„Танцувах много отдавна, когато бях млад, слаб и красив. Сега в Dancing Stars пак искам да стана поне красив", казва шеговито Енчо Данаилов. И не скрива, че участието му във формата е своеобразно предизвикателство. "Покорявай върховете, не за да те види светът, а ти да видиш него", ще бъде мотото на Енчо в танците.

Преди дни организаторите обявиха, че Сани Жекова ще влезе в предаването след състезанията в Сочи. Другите известни личности, които ще танцуват в Dansing Stars, ще разберем на 11 март, когато започва шоуто по Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай