Бате Ненчо от „Столичани в повече“ ще забавлява децата на 1 юни

Началото на купона за Деня на детето е в 17 часа на сцената в парка на „Младост 3“

Бате Ненчо от „Столичани в повече“ ще забавлява децата на 1 юни | StandartNews.com

Празник, с много изненади, очаква децата в столичния район „Младост”. Той ще бъде на 1 юни, на лятната сцена в парка, срещу районната администрация.

Най-малките, по-големите батковци и каки, и техните родители ще бъдат зрители на кукленото представление „Мечо Пух“. С много настроение ще зарежда пианистът от познатото предаването „Кой е по-по-най?“. Той е подготвил за децата и техните родители най-разнообразни музикални игри и забавления. А магът Ненчо Илчев, известен от ролята си на попа в Столичани в повече, ще демонстрира, че магията наистина съществува. Ще оживеят най-интересните номера от „Забранената книга за фокуси“. Освен това, като на празник ще има много балони, подаръци и лакомства.

„В следващите дни ще ви разкажа и за част от подготвените изненади. А някои ще запазя до последно в тайна, за да бъдат истински изненади”, написа във Фейсбук кметът на район „Младост” арх. Стефан Стефанов.

Началото на купона за Деня на детето е в 17 часа на сцената в парка на „Младост 3“, а входът е свободен. Празникът се организира от районната администрация със съдействието на Фондация „Златно Ключе“.

В „Младост” организират и друго културно събитие, но насочено към по-големите. В петък, 29 май, ще бъде открито автокино на паркинга на „Техномаркет” на бул. „Цариградско шосе“ № 92. Програмата на PANDEMIC CAR CINEMA ще започне от 20:30 часа с жива музика, а кулминацията на вечерта ще бъде автопрожекцията на най-гледания филм за 2019 година – „Завръщане“. Самият Ники Илиев ще разкаже интересни случки от снимачната площадка, за да пренесе в сюжета всички гости. Прожекция ще има и в събота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай