Бахаров, Карамазов и Вергов хвалят Благоевград за фестивал

Бахаров, Карамазов и Вергов хвалят Благоевград за фестивал | StandartNews.com

Актьорите Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов вдигнаха на крака зрителите с постановката „Арт" на сцената на благоевградския театър. Спектакълът бе част от театралния фестивал „Тара-ра-бумбия" и грабна публиката със сюжета и играта на артистите.

„За първи път съм част от фестивала, но това, което се вижда от рекламни материали, от постановките, които участват, е, че създателите му са хора, които имат отношение към театъра", категоричен бе Вергов. Той и двамата му колеги запознаха зрителите с историята на едно приятелство, което обаче е на път да се разпадне заради една картина - за едни бяла, за други не, но изключително скъпа. Приятелите Серж, Марк и Иван попадат в различни ситуации и комични обстоятелства, докато търсят отговори на екзистенциални въпроси за приятелството, уважението, откровението и лицемерието в техните взаимоотношения. Хората в зала „Пейо Яворов" се смяха повече от час и половина благодарение на брилянтното пресъздаване на образите и странните и смешни ситуации с тримата актьори.

Луиза Григорова преведе публиката през любовта и мрака в постановката „Евридика в подземния свят". Заедно с Петко Венелинов, Стефан Попов, Боряна Братоева, Мариана Йотова, Радина Диманян, Дамян Тенев, Тодор Дърлянов и Троян Горанов представиха силата на истинските чувства, страстта, вярата. Цялата мистична история предложи не само добра актьорска игра, но интересна сценична среда и ефекти. Какво се случва, ако кажете „Траевремене" или попаднете в синдрома на „Изгубената секунда", научи публиката на постановката от Радослав Чичев. Дали през цялото време ни има или сме някъде другаде, ако Времето замине някъде, разкриха Елена Димитрова, Мариета Петрова, Мирослава Захова, Александър Митев, Петър Мелтев, Юлиян Петров и Марий Росен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай