Азис готви в затвор

Азис готви в затвор | StandartNews.com

София. Фолк звездата Азис стана разпасан готвач в затвор или поне така се случва на снимачната площадка на сериала "Столичани в повече". Певецът е поредната гост звезда, която гостува в поредицата на Любо Нейков. Новият сезон тръгва на 5 март от 21,30 часа по bTV.

 

"Бях със свито сърце, въпреки че познавам по-голяма част от екипа. С някои сме били и приятели. Усещането е чисто ново. Няколко дни мислех какво ще се случи, как трябва да вляза, ще ме приемат ли, ще се справя ли, какъв ще бъде режисьорът", сподели вълнението си костинбродският славей. Той се оплака, че адски трудно си запомнил репликите. "Не че са много. Но се надявам да имам още по-голяма роля. Да не съм само затворник, а тартор на банда. Да има драма, да бъда опасен", вълнува се Азис и призна, че една от най-големите му мечти е да бъде зад камерите. "Имам някакви актьорски заложби, но най-добре играя себе си. Трудно ми е, когато имам партньор", обясни Васил.

 

Той снима най-много с Косьо Лугов, който му е колега в кухнята, и Христо Гърбов, който пък е новият затворник в панделата. Според сюжета Азис е възмутен, че Косьо не може да нареже и един морков и се опитва да го научи. Той пък обаче не приема критиката му. "Не очаквах, че Азис ще се съгласи да бъде готвач. Но работата е песен. Васил е изключителен човек. Забелязал съм, че винаги си знае мястото ", коментира Гърбов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай