Аня измъкна Ламбо от депресията

Двамата доведоха деца, зетьове, снахи и внуци на премиерата си в Народния

Аня измъкна Ламбо от депресията | StandartNews.com

Лекарите около Стефан Данаилов поздравиха Аня Пенчева не само за разбиващата сърцата й игра в „Актрисата“, но и за упорството й да измъкне Стефан Данаилов от депресията, гарнираща от достса време насам здравословните му проблеми.  „Ако тя не беше толкова настоятелна и убедителна, той едва ли щеше да се навие отново да излезе на сцената. А сега е във форма и готов за лятно турне на спектакъла“, коментираха доктори и колеги. Големият актьор, който играе Чарлз – швейцарски банкер и годеник на отказващата се от кариерата си примадона – спечели овации след всяко свое участие в действието с типичния си иронично-чаровен стил. В представлението, което той  постави заедно със своята племеница Росица Обрешкова, тъгата и смехът на живота звучат във всяка реплика. Препълнената зала в Народния за пореден път избухна в овации, когато Мастера се появи върху своя скутер и с черна тениска с надпис „Аз преборих анорексията“. На първите няколко реда бяха седнали най-големите фенове на Ламбо от партията майка – Сергей Станишев с красивата си доведена дъщеря , Корнелия Нинова с мъжа си, Драгомир Стойнев, Петър Курумбашев, Кирил Добрев. Около Станишев и Нинова вееше осезаем хлад. Дори Ламбо не успя да ги приобщи към една маса на стилното парти в „Чек пойнт Чарли“. Докато беше в изисканото заведение на Явор Дачков и сестра му, Нинова не се отдели от Ламбо. „Тя често е край него – докато го разведрява чисто човешки, не пропуска да се съветва за колизиите в БСП“, подхвърлиха близки и на двамата. Вежди Рашидов и Красимир Велчев също не пропусна премиерата на стария си приятел.

Стефан Данаилов и Аня Пенчева бяха с целите си фамилии във вечерта на своя триумф в „Актрисата“. Владко Данаилов, родният син на Ламбо от Ирен Кривошиева, пристигна от Америка с жена си Виктория. Двамата засега не се канят да стават родители. „Какво бебе - много е зает с тая медицина“, отхвърли плъзналите напоследък слухове за внуче Ламбо. И се смя на „завещанието“, с което уж бил  разпределял апартаменти, вили и милиони на наследниците си. Плътно до него, както винаги, бяха доведеният му син Росен Цанков и племеницата му Росица Обрешкова с децата си – Виктор, Александра и Стефана. Близнаците на Росен – внуците на Мария, покойната съпруга на Мастера, и  кръстената на него внучка на покойната му сестра му Росица – буквално го обожават.

Аня Пенчева пък организира първата премиера в Народния на внука си Александър – безкрайно сладкото бебе на Петя Дикова и Илиян Добромиров, което само на 45 дни сподели аплаузите с прочутата си баба. Тя го прегръщаше и целуваше, докато приемаше възторга и цветята на публиката. Щастливи от успеха й край нея бяха синът й Ангел с гаджето си Ива, мъжът й Ивайло Караньотов – в супер кондиция след приключенията си в Еверест, сестра й Валя със семейството си, както и сватовете – цялата фамилия на Илиян Добромиров. „Ламбо е набрал такава инерция, че продължаваме гастролите из България“ , сподели Аня.  Техните колеги в спектакъла също получиха десетки поздравления – Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и Павел Иванов. Мариус Куркински беше сред първите, които прегърнаха Аня, за да признае, че го е просълзила с една от финалните реплики на своята героиня: „Ние, артистите, сме най-самотните хора на света“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай