Сряда,

23 милиона гледаха Андреа Бочели

От: Агенция Стандарт -
267
23 милиона гледаха Андреа Бочели
A
A
A

Андреа Бочели, чиито необикновен концерт “Music For Hope” на католическия Великден в празната катедрала на Милано, вече е гледан близо 23 милиона пъти във всички аудио и стрийминг платформи, споделя: “Ще пазя емоцията от това безпрецедентно и дълбоко преживяване на този свят Великден, който извънредната ситуация направи болезнен, но в същото време още по-плодотворен - ден, който ще остане сред най-скъпите ми спомени завинаги".

"Любовта е дар. Да я създаваш и отглеждаш е основна цел в живота. И отново се чувствам задължен на живота. Моята благодарност е към всички онези, които помогнаха това събитие да се случи – към управата на Милано и на катедралата - и към всички останали, които приеха поканата и се обединиха в планетарна прегръдка за кураж, доверие, оптимизъм, сигурност в нашата вяра.”

Бочели и Фондацията, която носи неговото име, са посветени на кампанията в борбата с COVID-19. Те събират средства за подпомагане на болници и осигуряване на всички необходими иснтрументи и екипировка за предпазване на медицинските екипи.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички