Вторник,

23 милиона гледаха Андреа Бочели

От: Агенция Стандарт -
23 милиона гледаха Андреа Бочели
A
A
A

Андреа Бочели, чиито необикновен концерт “Music For Hope” на католическия Великден в празната катедрала на Милано, вече е гледан близо 23 милиона пъти във всички аудио и стрийминг платформи, споделя: “Ще пазя емоцията от това безпрецедентно и дълбоко преживяване на този свят Великден, който извънредната ситуация направи болезнен, но в същото време още по-плодотворен - ден, който ще остане сред най-скъпите ми спомени завинаги".

"Любовта е дар. Да я създаваш и отглеждаш е основна цел в живота. И отново се чувствам задължен на живота. Моята благодарност е към всички онези, които помогнаха това събитие да се случи – към управата на Милано и на катедралата - и към всички останали, които приеха поканата и се обединиха в планетарна прегръдка за кураж, доверие, оптимизъм, сигурност в нашата вяра.”

Бочели и Фондацията, която носи неговото име, са посветени на кампанията в борбата с COVID-19. Те събират средства за подпомагане на болници и осигуряване на всички необходими иснтрументи и екипировка за предпазване на медицинските екипи.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички