Александър Акарди е в ръцете на полицията в "Братя"

Провелата се в условия на строга конфиденциалност акция на ГДБОП се увенча с пълен успех

Александър Акарди е в ръцете на полицията в "Братя" | StandartNews.com

Провелата се в условия на строга конфиденциалност акция на ГДБОП, за която Черкезов научи буквално минути преди нейния старт, се увенча с пълен успех и спецполицаите, начело с инспектор Йосифов, заловиха на местопрестъплението двете главни действащи лица в наркосделката – Александър Акарди и Орхан Махмуд. След ареста Сандо се намира в много тежко положение, защото го заплашва съдебно дело с обвинения за притежание и разпространение на наркотици. Но как следователите са се сдобили с информацията за точния ден и час на сделката със сириеца? С какви още доказателства разполагат срещу ММА-боеца, има ли начин Сандо да се измъкне и какъв шокиращ обрат ще настъпи в цялата взривоопасна ситуация?

Денис упорито продължава да търси контакти на висше ниво в прокуратурата, за да си осигури варианти за освобождаването на Лора от следствения арест колкото се може по-бързо. Прокурорът, с когото вече няколко пъти се среща, е уклончив, а Денис забелязва, че договорката им дори не е въпрос на пари, които той и без това е готов да плати. Висшият държавен служител изисква от него сериозна услуга, която би могла да бъде фатална за Денис. Какво точно трябва да направи и дали ще се съгласи да рискува, за да спаси отчаяната Лора?

Ива е шокирана да научи, че приятелката й е задържана в следствения арест и изобщо не е успяла да се качи на самолета за Малта. Тя си осигурява свиждане с Лора, за да разбере подробности за хода на събитията и причината за тях. Ще й сподели ли Лора цялата истина и има ли как Ива да помогне?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай