Алекс Сърчаджиева се върна в трети клас

Актрисата е започнала свободно да качва свои снимки онлайн

Алекс Сърчаджиева се върна в трети клас | StandartNews.com

Алекс Сърчаджиева разкри, че се е върнала в трети клас по време на пандемията. Актрисата гостува в „Преди обед“ и разказа как е преминала изолацията й вкъщи.

„Починах си много добре, завърших онлайн трети клас, заедно с дъщеря си София. Минах през различни етапи - объркана бях, чудех се накъде ще тръгне всичко, не знаех утре какво ни очаква. В тази сутацията всеки имаше възможност да обърне внимание на близките си и да прекара повече време с тях. Дано се смирим, защото реално няма накъде да бързаме“, споделя Сърчаджиева.

Коронавирусът осуети една от изявите на актрисата. Тя не успя да се качи на сцената на Сатирата на 15 март, когато беше насрочена премиерата на пиесата „Всички, освен мен“.

„Още не знам кога това представление ще види бял свят“, коментира Алекс.

Актрисата признава, че вече е започнала да публикува свободно свои снимки в социалната мрежа, след като дълго време се е притеснявала да го прави от страх от общественото мнение.

„Чудя се дали да качвам снимки, защото все ме свързват с някакви мъже. Трудно ми е да обяснявам на дъщеря ми, че нямам гадже. Но ми писна. Сядаме компания на маса и аз се чудя дали да пусна снимка, защото има млад мъж до мен. Вече реших, не ми пука“, категорична е Алекс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай