10 звезди се надцакват в "И аз го мога"

10 звезди се надцакват в "И аз го мога"  | StandartNews.com

Богат урожай от звезди натрупа в актива си и този телевизионен сезон продуцентът Маги Халваджиян. Първо събра атрактивни и винаги одумвани лица, които да се преобразяват в "Капките", а сега е строил 10 известни личности да се състезават в "И аз го мога". Три месеца в различни битки и изпитания ще влизат Симона Пейчева, Алфредо Торес, Иван Звездев, Камен Воденичаров, Петко Димитров, Ники Георгиев, Поли Генова, бившата адреналинка Жана и Елен Колева. Докато представяше новия формат на пързалката "Ариана", по телефона се обади майка му от Италия. "Винаги ме нацелва в най-неподходящите моменти. На митницата съм, минавам - тя звъни", разказа с усмивка той.

Шоуто ще бъде такова, че да се забавлява цялото семейство. "Няма да се налага да запушвате ушите на децата или да слагате ръка пред очите им - обичам зрелища за родители и отрочетата им", поясни Маги.

Форматът е нов, по лиценз на Armoza Formats - в Бразилия са луди по него, а в Европа най-бърза скорост е набрал в Италия. За да стане видно какво е това надпреварване, от екипа пуснаха кадри на италианското издание. Там звезди рисуват наопаки Чарли Чаплин, жонглират с футболна топка от главата до петите, без да я изпуснат, правят фокуси с гълъби, акробатика, щури изпълнения на лед.

Всеки път участниците получават пет задачи, от които да избират - целта е да стане двубой. Двама да правят един и същ номер и да се съревновават за точка от журито. Само по една ще имат право да дават Елена Петрова, Ники Кънчев и Александър Балкански. "Така винаги ще бъде или 3:0, или 2:1", каза Маги. От петимата най-добре представили се журито праща двама на финал - да се състезават за победител на вечерта, а кой е по-добър, решават зрителите. Спечелилият получава парична награда, която трябва да подели с треньора си. Всеки път според номера ще бъде избиран и кой да подготвя участниците. Приятели на Маги от Германия и Украйна, с които е учил преди 30 години в цирковата школа в Москва, вече са у нас, за да му помагат за старта. Един от тях е Дмитрий Висков, известен режисьор на естрадно-циркови шоупрограми от Киев. Той има впечатляващо CV - правил е "Израел търси талант", испански тв предавания, работил е за "Цирк дьо солей".
Най-добрият на финала на шоуто получава автомобил. "Който спечели зрителите още в началото, той ще победи", смята Елена Петрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай