"Резервен план" свирят за последно на концерта на Melekh

"Резервен план" свирят за последно на концерта на Melekh  | StandartNews.com

Пловдивската банда "Резервен план" обяви, че ще свири за последно на концерта по случай излизането на новия албум на Melekh - "Монохром". Паметното събитие ще се проведе на 14 ноември в столичния клуб "Mixtape 5".

Освен пловдивчани участие в концерта ще вземат още и варненските легенди Indignity.

Ето пък какво споделиха от "Резервен план" на страницата си във Facebook:

Дойде време да изгорим мостовете за последен път.

Повече от десет години Резервен план бе много специална част от животите ни - прозорец, през който, независимо кои сме и какво работим, можехме да изкрещим и да ни чуе целия свят. Или поне тази част от него, за която ни пукаше.

Резервен план постигна всичко, за което мечтаехме. Свирихме на една сцена с някои от най-любимите си банди, записахме три диска, които достигнаха всяко кътче на България, в което се слуша хардкор, забавлявахме се и похарчихме голяма част от спестяванията си за репетиции, записи и мърч.

Дойде времето, в което пътищата ни ще се разделят. Без неразбирателства, драми и спорове кой какво бил написал. Просто всеки от нас чувства, че е склонен да отдели повече време и страст на другите си проекти, които май само при Малкия ще са свързани с хардкор, но и при четирима ни с музика.

На 14-ти ноември в MIXTAPE ще подпалим мостовете за последно, като част от промоцията на новия албум на приятелите ни от Melekh, с които преди години издадохме общ сплит. На сцената ще бъдат още и Indignity. Не бихме могли и да си мечтаем за по-добър завършек, ако не броим лайф със 7 seconds и Shelter, разбра се...

Благодарим ви за годините подкрепа, мили думи и изпети песни с нас. Надяваме се да се видим на 14-ти и за последен път да изкрещим заедно припевите, в които вложихме сърцата си в последните десет години.
...нека горят!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай