Melekh представят "Монохром"

Melekh представят "Монохром" | StandartNews.com

Албумът включва "десет остри като игла и тежки като камъка на Сизиф истории за мрака", разказват от бандата

"Монохром" се казва първият истински, самостоятелен албум на софийската хардкор банда Melekh. Той включва "десет остри като игла и тежки като камъка на Сизиф истории за мрака."

Концептуалният албум ще бъде представен на 14 ноември в малката зала на Mixtape 5. Вратите отварят в 20,00 часа. Специални гости на събитието пък ще бъдат хардкор/пънк групата от Варна - Indignity. Входът е 10 лева. 

"Повече от десет години след дебютното ни издание „Светлината, която ми дава надежда" и първите ни концерти пред вас, ние от Melekh с гордост и силна вътрешна потребност сме на път да ви представим първия си истински, самостоятелен албум.

Без съмнение най-силната музика и текстове, на които всеки от нас е способен. "Монохром" включва десет остри като игла и тежки като камъка на Сизиф истории за мрака, светлината, страданието и пречистването след него.

Ако думите на мъдреците, че с търпение и през страдание се ражда всичко истинско, то ние се убедени, че „Монохром" за нас е самата истината. Поклон и израз на изключителна признателност към всички Вас, които споделяхте с нас възходите и паденията и призив към тези, които ни откриха в последствие - винаги да търсят себе си и да запазят неспокойния си дух в тези бездушни времена.

Каним ви най-сърдечно да споделите „Монохром" с нас в неговата концептуална цялост на 14-и Ноември, в столичния Mixtape *5*. Събитие, което до голяма степен ще определи дали ще се видим отново и в следващата декада", обясняват от  Melekh.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай