Неделя,

Той ли е човекът? Костадинов каза кой ще осигури руски газ

От: Иван Ангелов, сн. БТА, архив -
30732
Той ли е човекът? Костадинов каза кой ще осигури руски газ
A
A
A

Само партия "Възраждане" може да постигне успех в преговорите за доставки на природен газ с "Газпром". Това заяви във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, който е водач на листите на партията в морския град и в 25-ти МИР в София.

Костадинов представи и останалите кандидати за Варна, които по думите му са професионалисти и хора, на които може да се има доверие.

Костадин Костадинов каза, че единствените, които могат да водят ефективни преговори с "Газпром", са "Възраждане".

Той обясни какво е основното послание на партията за предстоящите избори. "Основното ни послание е, че България има нужда от "Възраждане". Или "Възраждане" за България или разруха и пълно заличаване на България. Това са двете алтернативи пред нашата страна. Защото в момента, всичко, което искаме да се случи като нормализация и като възстановяване на един спокоен и достоен живот за всеки един от нас, минава през нормализация на икономиката, което пък от своя страна минава през нормализация на отношенията с Русия. А няма друга политическа сила в България, освен "Възраждане", която може да направи това. Ето, дори и вчера се видя ясно, че служебното правителство отказа да води преговори с "Газпром". Такива преговори няма да може да води който и да било друг кабинет освен този на "Възраждане" поради една много проста причина: Няма как, когато създаваш проблема, да си част от решението".


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com