Мая Манолова разпери пет пръста, каза какво ще прави след изборите

Хората в тази кампания ще вземат решение да гласуват полезно за себе си

Мая Манолова разпери пет пръста, каза какво ще прави след изборите | StandartNews.com

"Изправи се, България" предлага спасителен план, който ще даде възможност държавата да поеме удара на кризата, а не всичко да бъде върху главите на най-уязвимите. Това каза днес във Варна лидерът на формацията и водач на листата в 3-ти МИР Мая Манолова, цитирана от БТА.

Планът включва пет точки. Първата е таван на цените на бензина и дизела на 2,50 лв. Втората точка е кампанията "Не плащай". В момента тя е предупреждение към монополистите и институциите, че хората не са в състояние да плащат непосилните сметки.

Третият приоритет на формацията са доходите. Следващата точка е свързана с драстичното повишаване на цените на основни хранителни стоки, като се предвижда таван цените на осем хранителни продукта, които са ключови за хората. Последният приоритет сме нарекли "Стоп на дълговото робство", каза Манолова и уточни, че са готови с предложения за закон за колекторите, за бързите кредити и др.

Според Манолова хората в тази кампания ще вземат решение да гласуват полезно за себе си, а не за политиците от големите партии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай