Марешки проговори. Ще се яви ли на изборите като независим?

Негови близки приятели са го подтикнали да направи тази стъпка

Марешки проговори. Ще се яви ли на изборите като независим? | StandartNews.com

Българските народни представители така са извъртели закона, че никой досега не е успял да стане мажоритарен народен представител. Това е една голяма амбиция да бъда първият и единственият. Това е мотивация да правя неща, които никой досега не е правил. Това обяви Веселин Марешки в интервю за Нова телевизия.

Той разказа, че негови близки приятели са го подтикнали да направи тази стъпка и да се кандидатира като независим народен представител, защото са споделили, че “няма за кого да гласуват”.

Марешки обаче още не е категоричен ще се яви ли на изборите, или не. Това ще стане ясно в следващата седмица. “Трябва да видя дали това е достатъчна мотивация”, каза той.

Бизнесменът отрече да е бил осъждан, както и да е обжалвал. “Не съм осъден. Не обжалвам, защото не съм осъждан. Няма произнесена присъда. Знам, че не съм направил нищо”, категоричен бе той.

Относно конфликта му с лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов, Марешки каза, че “той просто се появи в защита на един незаконен строеж. Не е нормално един общински съветник да защитава незаконен строеж. Този спор отдавна е решен спрямо него”.

Относно бизнеса му с горива, лидерът на “Воля” заяви, че не е фалирал, а го е “продал успешно, за много пари”.

Въпреки това му предстои да отвори нова бензиностанция. “Аз съм човек, който си държи на думата. На по-предходните избори обещах, че ако получа 10% подкрепа в някоя община, ще направя бензиностанция. Оказа се, че в община Велики Преслав съм получил. И сега трябва да отида да направя бензиностанция. Сега в следващите 20 години, хората там ще купуват горива за 1 лв. на литър”, каза Веселин Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай