Костадинов разкри кой влияе тайно върху българската политика

Опитват се да ни разделят всячески, категоричен е лидерът на "Възраждане"

Костадинов разкри кой влияе тайно върху българската политика | StandartNews.com

Положението в момента е доста непредсказуемо, намираме се в преходен момент. Това заяви в интервю за БНТ лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Външни сили чертаят много сериозни разделителни линии. Опитват се да ни разделят всячески, да създават настроения между отделните части в българското общество", заяви Костадинов.

По думите му българските служби "спят" и не предприемат нищо срещу акциите, които имат за цел да предизвикат сериозни сътресения.

Костадинов заяви още, че "Възраждане" са единствената обединителна сила, като двете решения в 48-ото НС, които са обединили всички партии, са били по тяхно предложение - за предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост, за да се запазят българските ТЕЦ-ове, както и декларацията за осъждане на антибългарската пропаганда в Северна Македония.

Според лидера на "Възраждане" санкциите "Магнитски" имат за цел да изнудят ГЕРБ да направи коалиция с "Продължаваме Промяната".

"От "Възраждане" не коментираме социологията, това е наш принцип. Данните, които се появяват преди избори често се различават след изборите. Ситуацията в момента е непредсказуема", така Костадинов коментира последното проучване на "Алфа Рисърч", според което ДПС и "Възраждане" се борят за третото място.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПП-ДБ поведе на ГЕРБ-СДС, вижте най-новите изборни данни

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай