Костадинов: Има два варианта за кабинет

За него няма проблем да се отиде на поредни избори

Костадинов: Има два варианта за кабинет | StandartNews.com

Не сме първа политическа сила, но това не означава, че не сме първостепенна. Извода направи пред бТВ лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той изтъкна, че и в предходния парламент съставянето на кабинет е зависело и от неговата формация.

Резултатите са такива, каквито ги направят българските граждани, изтъкна Костадин Костадинов. За него няма проблем да се отиде на поредни избори.

При обработени 71% от изборните протоколи "Възраждане" излиза на трето място с 14.76% или с подкрепата на 351 599 гласа. На изборите през 2022 г.- формацията събра 254 952 гласа и имаше 10.18 на сто.

Има два варианта за правителство - правителство на американското посолство или на "Възраждане". Правителство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма да направи щастливи техните избиратели, е мнението на Костадинов. Той благодари на хората, избрали свободата. Относно дефектиралите машини, лидерът на "Възраждане" съзря саботаж.

В петък партията внася подписката за референдума. Лидерът на Възраждане атакува кабинета "Петков", твърдейки, че докарал страната почти до фалит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай