Костадинов каза кого иска да види в затвора. Причината

Народът има нужда да види личен пример от страна на политиците

Костадинов каза кого иска да види в затвора. Причината | StandartNews.com

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви в интервю за Нова телевизия, че иска да види в затвора Петков, Борисов и Орешарски. "Те доведоха България до това състояние. Намаляваме с по 100 000 души на година, изпаднахме от индекса на най-развитите държави", каза Костадинов.

"България е на кръстопът между своето възраждане и своята разруха. Бъдещето ни е поставено под въпрос. Всички ние ще я преосновем. Ще наложим управление, основано на заслугите към обществото, а не към определена личност. Ще има мащабни допитвания до гражданите. Искаме нормална, развита и достойна държава, която осигурява бъдеще на жителите си. Ние нямаме държава, а територия", коментира лидерът на "Възраждане".

По думите му мотото не трябва да е "да търсим работа на човека, а да търсим човек за работа".  "Народът има нужда да види личен пример от страна на политиците", убеден е той.

Според него отразяването на смъртта на Елизабет Втора е чуждопоклонничество. "Това е новина, но не е повод за извънредни емисии, медиите трябва да се извинят на българския народ. Няма как да се съглася такава новина да заема цялото внимание на българските граждани. Когато имаше наводнения в Карлово, нямаше извънредна емисия. Англия има страшно много грехове спрямо България", смята Костадинов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай