Неделя,

Карадайъ: Да подготвим младите хора за професиите на бъдещето

От: СТАНДАРТ -
299
Карадайъ: Да подготвим младите хора за професиите на бъдещето
A
A
A

Трябва да подготвим младите хора за новите професии, които навлизат масово в света. Това са професиите на вашето поколение, на бъдещето. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с младежи в Руен.

Той се обърна към тях с апел винаги да бъдат най-подготвените, изпреварващо да се развиват. Ние сме част от ЕС и трябва да бъдем конкурентни на пазара на ЕС, каза Карадайъ.

Той заяви още, че за да се развиват районите, трябва да се използват местните ресурси ипотенциал и към тях да се прибавят знанията и хъса на младите хора, които ще работят за по-доброто им бъдеще като създават нови работни места.

Няма друга партия, в която приемствеността да е толкова важна. В ДПС политиката не се прави за младите хора, а се прави с младите хора, заяви Карадайъ.

За това е нормално най-младият депутат да е от ДПС и най-голям дял млади депутати да има от ДПС. Винаги е било така, за да има приемственост на поколенията, за да градим с отговорност собственото си бъдеще в Родината, добави лидерът на ДПС.  

Като казваме, че е време за ДПС, имаме предвид, че е време за разум, за отговорност, за диалог, за поставяне на дневния ред на хората като дневен ред на политиците, заяви по-късно Мустафа Карадайъ на предизборна среща със актива и симпатизанти на ДПС в Руен. В нея участваха водачът на Бургаската листа Севим Али, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, социалният експерт Хасан Адемов.

Времето е депесарско, а това означава да направим така, че да сме част от мнозинството, което ще излъчи ще излъчи следващия редовен кабинет и ще работи по дневния ред на хората, уточни лидерът на ДПС.

Навсякъде хората казват, че основният проблем е обедняване. И продължаваме прогресивно да обедняваме. Ние трябва да направим така, че да спрем това обедняване. И след това да си поставим за цел да достигнем средните европейски стандарти на живот, заяви още Карадайъ.

 


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията